Historie

Het ontstaan van de camping begon rond 1948 met een tentenkamp in het bos achter het woonhuis van de opa en oma van de huidige eigenaar. Het is  in die tijd heel klein begonnen met een aantal weken in de zomer.

In 1962 heeft de tweede generatie het overgenomen de vader en moeder van de huide eigenaar die ook in dit zelfde jaar is geboren. Vanaf die tijd is er veel verandert waaronder is er toen een pomp gekomen waar de gasten toen water konden halen. Het waslokaal is gebouwd met daarin douche’s en toiletten. Ook is er vanaf die tijd de indeling van de camping ontslaan. Zo is er van de omliggende weilanden rond om de boerderij de kampeer velden aangeplant door middel van het planten van dennenbomen en struiken. De wegen en paden tussen de kampeervelden zijn door het vele lopen en het aanbrengen van nieuwe grond ontstaan. Waardoor de paden steeds meer structuur vormden.

In 1992 heeft de derde generatie de huidige eigenaar en zijn vrouw het stokje overgenomen. Vanaf die tijd is er veel gemoderniseerd zoals de water en de stroom voorzieningen op de kampeerplaatsen. De toegangsweg vanaf de straat naar de parkeerplaats achter op de camping is verhard door middel van klinkers en is er een slagboom geplaatst voor de toegangscontrole en veiligheid